Lieber Dr. ČUPIĆ,

Ich bedanke mich tausend mal für das perfekte Ergebnis meiner Veneer Zähne! Ich bin überglücklich!! Du warst sehr professionell und zuvorkommend! Ich bin glücklich, Sie als Zahnarzt gefunden zu haben! Ich empfehle Sie von Herzen weiter!

Alles Liebe & Beste

 

Драги др Чупић,
хвала Вам хиљаду пута за савршен резултат мојих зубних фасета ! Тако сам срећна !!
Били сте веома професионални и предусретљиви ! Срећна сам што сам пронашла стоматолога попут Вас ! Свим срцем Вас препоручујем !
Све најбоље

 

 

Bernadette Scheiner

Све похвале за ординацију Проф. Др ЧУПИЋ
Стручност, професионалност, љубазност, прецизност а пре свега опуштена атмосфера, где заборавите на било какав страх са којим кренете од куће.
Посебно би се захвалила доктор Дејану за мој осмех који ми је вратио након много, много година.
Нешто што је од многих доктора процењено као немогуће, доктор Дејан је успео да направи, не само функционално одлично него и естетски савршено.
Др Дејан је дефинитивно избор за целу нашу породицу.

Слободанка Кошчица

Мало је простора овде да опишем колико смо одушевљени Ординацијом Чупић. Већ две деценије уживамо у посетама њима, наша деца не знају за друге зубаре, а самим тим немају страх, као многи што га имају до краја живота. Њима је посета зубару забавна и сами ме подстичу да идемо. Старији је носио протезу и исправио зубе веома брзо, док ме млађи стално запиткује, када ћу ја више по протезу. Да не говорим о томе да сам ја исправила зубе када сам била девојка, јер сам их тек тада упознала. Само њима бих поверила све, од поправке зуба, што сам искусила да је веома важно ко вам ради, па на даље. Заиста, несвакидашњи стручњаци, људи, а посебно амбијент пун уметности у коме уживам сваки пут када дођем, јер сам архитекта.

Проф. dr. sc arh. Катарина Стојановић

Врло професионалан и стручан приступ, пријатна атмосфера, стрпљење у раду и изражен смисао за естетику. Сигурно ћу се вратити поново. Све похвале!

Софија Удицкифармацеутски техничар и студент фармације

As I was visiting Novi Sad from Australia I decided to take advantage of the much lower dental prices in Serbia.

From the moment I first contacted Dejan I was meet with courtesy and professionalism.

I needed a tooth replaced on my denture. When I arrived at the surgery Dejan was thorough in making sure the tooth would be right. I returned 6 hours later. The tooth was made and Dejan was a perfectionist in making sure that the fit was perfect. He also made himself available for any adjustments that might be needed after wearing the tooth for a day or two.

During all this Dejan was courteous, gentle and friendly.

I wholeheartedly recommend him to anyone considering dental work in the beautiful town of Novi Sad.

 

 

Посећујући Нови Сад из Аустралије, одлучила сам да искористим предност много нижих цена стоматолошких услуга у Србији.

Од првог момента када сам контактирала Дејана, био је љубазан и професионалан.

Била ми је потребна замена зуба у протези. Када сам стигла на интервенцију, Дејан је био детаљан приликом прегледа, како би све било како треба. Вратила сам се 6 сати касније. Зуб је био постављен у протезу, а Дејан је био перфекциониста, како би се зуб лепо уклопио. Такође је рекао да стоји на располагању за додатна кориговања, која би могла да буду потребна у наредних дан или два.

Током читавог времена, Дејан је био љубазан, пажљив и са пријатељским приступом.

Свим срцем га препоручујем онима који разматрају стоматолошке интервенције у предивном граду Новом Саду.

Elspeth Liberty

У Специјалистичку стоматолошку ординацију ,,Проф Чупић” сам дошла након дуже потражње за ординацијом која ће ми пружити све што ми је потребно да решим свој првобитан парадонтолошки проблем и исправим своје зубе да би крајњи резултат био естетски лепши, али првенствено здравији. Породица Чупић ми је пружила сва специјалистичка решења и интервенције које су високо развијене у складу са њиховим стручним и професионалним знањем и дугогодишњим искуством, стекла сам поверење за којим сам трагала годинама и имали су много стрпљења за мене као пацијенту који је имао много питања. Слушајући сваки њихов савет за кућну негу и терапију, уз сву њихову пажњу и посвећеност према мени као пацијенту у ординацији довела је до успешно постигнутог циља! Иако ће се наша сарадња наставити у будућности, захвалила бих се целом тиму ординације ,,Проф Чупић”, посебно докторици Ивани на огромном стрпљењу за мене, и доктору Дејану на безболним интервенцијама за које сам имала страхове. Моје искрене препоруке за специјалистичку стоматолошку ординацију ,,Проф Чупић”!

Александра Шапићстудент

Моја вишемесечна потрага за стоматологом који би посвећено и професионално приступио решавању мог проблема се завршила тог момента кад сам крочила у ординацију професора Чупића. Након специјалистичког прегледа и (морам напоменути! едукативног) разговора са професором др Слободаном Чупићем била сам потпуно убеђена да сам на правом месту. Смирила сам се јер сам нашла своју „стоматолошку кућу“ чијој посети се увек неизмерно радујем. Овом приликом желим да похвалим доктора Дејана Чупића, специјалисту протетике, који је мени као пацијенту посветио време, пажњу и који је истински желео а још важније успео да пронађе најоптималније и најнеинвазивније решење за проблем који сам имала. Први осећај је увек прави осећај а то је био осећај п о в е р е њ а. Доктор Дејан је ослушнуо моје жеље и дао ми је ново лице у којем сам ја препознала некадашњи свој лик. Он је учинио мој осмех лепшим и на томе сам му неизмерно захвална. Велики човек, алтруиста, благ и стрпљив у свом послу.
Закажите Ваш преглед, пожелећете и Ви да сте члан њихове породице. А породица је та која чува, пази, штити и која је увек ту за Вас.
Све најбоље у даљем раду младом нараштају стоматолога породице Чупић!

Ивана Крсмановићмастер филолог

Стручно особље, потпуно посвећено здрављу зуба сваког пацијента, пажљив и детаљан рад. Без икаквих замерки, само речи хвале. Пријатна атмосфера, чиста ординација, савремена стоматолошка опрема и диван избор музике. Све препоруке!

Емилија Ђорђиевскитуризмолог

Сав страх који ме је пратио током одласка код стоматолога, нестао је када сам први пут посетила специјалистичку стоматолошку ординацију Проф. др Чупић. Професионални приступ, пре свега људски, деловао је смирујуће и са тим је и свака моја посета постајала све сигурнија. Одређени период сам носила фиксни ортодонтски апарат, који бих препоручила свим особама којима је то ношење неопходно ради отклањања ортодонтских проблема. Сви знамо да осмех краси човека и у данашње време није срамота носити фиксни ортодонтски апарат, јер крајњи резултат доприноси не само естетском, већ и оном најбитнијем, здравственом сегменту.

Лена Лазићстудент

Све похвале за породицу Чупић, након вишегодишњег разочарења у претходног стоматолога, породица Чупић је успела да ми врати осмех на лице. Посебно хвала др Дејану на стрпљењу и савршеном осмеху.

Дејана Сукурстудент