blankСпецијалистичка стоматолошка ординација Проф. др Чупића пружа услуге од 1994. године у најстаријем делу Новог Сада, на само десет минута хода од центра града-пешачке зоне. Рад наше ординације се одвија у пријатном амбијенту, нетипичном за стоматолошке ординације, а са циљем да посету стоматологу памтите као пријатељску и угодну. Проф. др Слободан Чупић, специјалиста ортодонције и др Весна Чупић, годинама посвећују пажњу бризи о пацијентима, остваривању пријатељског односа са њима, као и побољшању квалитета и проширивању спектра услуга. Др Ивана Чупић, специјалиста ортодонције и др Дејан Чупић, специјалиста стоматолошке протетике успешно и с љубављу настављају породичну традицију у стоматологији.

blankПрофесионална услуга резултат је тимског рада и великог труда породице Чупић и њихових сарадника, признатих, искусних стоматолога, професора факултета и специјалиста. Наш тим редовно присуствује конгресима и едукацијама, прати иновације из области стоматологије, што представља гаранцију врхунског квалитета.

Сваком пацијенту приступамо свеобухватно и индивидуално, схватајући да улога стоматолога није само терапеутска, већ и едукативна, настојећи да едукујемо и мотивишемо наше пацијенте о начинима за одржавање здравог и блиставог осмеха током читавог живота. Наш стални тим заједно са спољним сарадницима-специјалистима пружа комплетну услугу из свих облсти стоматологије на једном месту.

blankУ нашем новом простору имамо две ординације и четири столице-радна места. Једна ординација је опремљена за потребе хируршких интервенција у стоматологији. Посебно смо специјализовани за област ортодонције што подразумева пружање услуга у свим узрастима и коришћењем свих најсавременијих метода. Са пуно разумевања и стрпљења бринемо о оралном здрављу деце. Савременим, научно потврђеним методама и материјалима, пријатељским приступом и приступачним ценама, заједно ћемо стићи до жељеног циља-здравих, лепо обликованих и правилно постављених зуба. Биће нам част да Вама и Вашим ближњима помогнемо у стварању и очувању лепог, природног и здравог осмеха.

zubarska-ordinacija-novi-sad
Ординација 1
stomatoloska ordinacija novi sad; zubna ordinacija novi sad;
Ординација 2
Проф. др Олга Хорват
Лекар специјалиста клиничке фармакологије Завод за фармакологију, токсикологију и клиничку фармакологију Медицински факултет Нови Сад

Од мог првог доласка у специјалистичку стоматолошку ординацију Др Чупић, па до данас, протекло је више од две деценије. Кроз овај период прошли смо заједно кроз многе фазе. Првобитно је било решавање проблема осмеха, када је тада још као доцент, др Слободан Чупић успео да доведе до беспрекорности естетику мог зубног низа.

У то време за све остале стоматолошке интервенције била је одговорна изузетно нежна, блага и увек стрпљива др Весна Чупић. Данас, доајен ортодонције у Србији, Проф. др Слободан Чупић и др Весна Чупић у овој ординацији изнедрили су и млађу генерацију, др Ивану Чупић која иде путем очувања  породичне традиције ортодонтског заната и др Дејана Чупића који је изабрао сродну област протетику.

Ови млади стручњаци наследили су драгоцена искуства својих родитеља из праксе, лекарску етику и љубав према пацијенту, с тога сматрам да сам и убудуће у више него у сигурним рукама. Топло препоручујем и надаље свим мојим пријатељима ову породичну, изузетно стручну, савремену и надасве пријатну ординацију.

Dr sc Тамара Гајинов
Доцент Факултета за правне и пословне студије „др Лазар Вркатић“, Нови Сад

Од малена сам неговала културу одласка код зубара. Сакупљала сам печате у облику сличица и петице са звездицама. Прошло је много година од тада, али су одласци код зубара захваљујући Ивани, Деји и ординацији Чупић за мене остали задовољство… Уз квалитет услуге, ценим и њихову посвећеност естетици, јер волим да се ништа не види и да је све чисто и једнако бело.

Зато петице са звездицама сада ја дајем њима, а уместо сличица ту су увек неки корисни и практични савети за правилну негу, узорак новог стоматолошког производа или брошура… И тако се већ годинама заједно задовољно смејемо у ординацији и ван ње!“

Маја Грња Стојановић
Балетски уметник и педагог

Имам велики осећај задовољства сваки пут кад посетим ординацију Чупић из разлога што знам да бригу о својим зубима препуштам посвећеним стоматолозима две генерације који прате корак са најновијим методама у лечењу и неговању зуба.

Пријатна и неформална атмосфера у њиховој ординацији ми посебно прија и додатно ме опушта до те мере да интервенцију готово не приметим. Сваку посету њима доживљавам не само као здравствену, већ и као интелектуалну из разлога што имам прилику да се дружим са људима широких интересовања и великог сензибилитета што мојој уметничкој личности посебно прија.

Посебно су ми интересантне посете када доводим свог петогодишњег сина из разлога што су спремни  и вољни да му сваки пут приреде неки непоновљиви доживљај којим се он одушеви. Такође  ме фасцинира њихова стрпљивост и методичност у приступу деци и њиховим зубима. Стручност, посвећеност, прецизност, иновативност и љубазност. Препоручујем!

Бојана Алаџић
Мастер економских наука

Стоматолошка ординација  Др Чупић  је за мене пре свега место на ком у свако доба могу да очекујем стручан третман и компетентан савет за свако моје питање. То је место са изузетним професионалцима и сјајним људима, пријатном атмосфером, чак и одличном музиком, због чега се у ординацији увек осећам пријатно као код куће.

Дугом традицијом и искуством у раду, као и поузданошћу и компетентношћу, у које сам се и сама уверила, заслужили су моје поверење. Захвална сам им што постоје, јер чине да моји стоматолошки прегледи буду пријатни, а ја сигурна и мирна, јер знам да могу безусловно да се ослоним на њих.

Драган Радошевић
Приватни предузетник

Стручни, професионални, педантни, љубазни… ма једном речју најбољи!

Наташа Субић
Проф. информатике и директор школе рачунара “Happy spot", Нови Сад

Ординација Чупић је стоматолошка ординација која знање и искуство преноси са колена на колено у оквиру породице. Моја деца иду код њих од кад знају за себе.

Могу рећи да имају 14г. и 9г. и да до сада нису имали ни један покварен зуб. Превентивни прегледи, заштита и редовне контроле чине да осмех моје деце буде блистав и богат здрављем.

Слађана Шепецановић
Проф. енглеског језика и инструктор јоге у студију “Yogaja”. Нови Сад

Данас је заиста тешко у мору информација на интернету пронаћи ону праву, и даље нам је потребна препоурка, жива реч и топао поглед. Па сам тако пре 15 година имала среће да ми породична пријатељица препоручи порордицу Чупић као сјајне зубаре. Наравно да сам након посете небројеним ординацијама била скептична, али пошто је моја ситуација постајала све озбиљнија посетила сам и њих.

Оно што ће вас сигурно сачекати у ординацији Чупић јесте професионалност, стручност, бескрајно знање, широк осмех и воља да се помогне пацијенту. Овде увек могу да будем сигурна да је моје здравље на првом месту и да је сваки корак у лечењу прави и одговарајући корак. Надам се да ће сви у овој ординацији пронаћи и више од лекара, као што смо моја породица и ја пронашли пријатеље.

Душан Буковачки
Програмер

Стручност, ефикасност…све најбоље. Све похвале, само тако наставите!

Неда Мијатовић
Економиста

Пријатна атмосфера , стручан кадар и најбољи резултати. Хвала вам….

Милана Радовић
Мастер економских наука

Прво човек па онда зубар. Стручност, стрпљење, заказивање прегледа у најкраћем року, осмех, чине да ординација „Др Чупић“ буде мој избор.

Милана Дапра
Програмер

Све похвале за стручно и љубазно особље ординације Чупић. Хвала доктору Дејану на изузетној посвећености и професионалности. Презадовољна сам, све препоруке!

Сташа Кукић
Графички дизајнер

Хвала доктору Дејану на одлично урађеном послу, све похвале. Препоручујем и осталима ординацију Чупић.

Соња Милић
Студент

Одушевљена сам! Професионалност и љубазност на нивоу!

Бојана Шарац 
Mодел  и  модни  стилиста, Лондон, Велика Британија

Незаменљиви.

Дејана Сукур
студент

Све похвале за породицу Чупић, након вишегодишњег разочарења у претходног стоматолога, породица Чупић је успела да ми врати осмех на лице. Посебно хвала др Дејану на стрпљењу и савршеном осмеху.

Лена Лазић
студент

Сав страх који ме је пратио током одласка код стоматолога, нестао је када сам први пут посетила специјалистичку стоматолошку ординацију Проф. др Чупић. Професионални приступ, пре свега људски, деловао је смирујуће и са тим је и свака моја посета постајала све сигурнија. Одређени период сам носила фиксни ортодонтски апарат, који бих препоручила свим особама којима је то ношење неопходно ради отклањања ортодонтских проблема. Сви знамо да осмех краси човека и у данашње време није срамота носити фиксни ортодонтски апарат, јер крајњи резултат доприноси не само естетском, већ и оном најбитнијем, здравственом сегменту.

Емилија Ђорђиевски

Стручно особље, потпуно посвећено здрављу зуба сваког пацијента, пажљив и детаљан рад. Без икаквих замерки, само речи хвале. Пријатна атмосфера, чиста ординација, савремена стоматолошка опрема и диван избор музике. Све препоруке!