Specijalistička stomatološka ordinacija Prof. dr Čupića pruža usluge od 1994. godine u najstarijem delu Novog Sada, na samo deset minuta hoda od centra grada-pešačke zone. Rad naše ordinacije se odvija u prijatnom ambijentu, netipičnom za stomatološke ordinacije, a sa ciljem da posetu stomatologu pamtite kao prijateljsku i ugodnu. Prof. dr Slobodan Čupić, specijalista ortodoncije i dr Vesna Čupić, godinama posvećuju pažnju brizi o pacijentima, ostvarivanju prijateljskog odnosa sa njima, kao i poboljšanju kvaliteta i proširivanju spektra usluga. Dr Ivana Čupić, specijalista ortodoncije i dr Dejan Čupić, specijalista stomatološke protetike uspešno i s ljubavlju nastavljaju porodičnu tradiciju u stomatologiji.

Profesionalna usluga rezultat je timskog rada i velikog truda porodice Čupić i njihovih saradnika, priznatih, iskusnih stomatologa, profesora fakulteta i specijalista. Naš tim redovno prisustvuje kongresima i edukacijama, prati inovacije iz oblasti stomatologije, što predstavlja garanciju vrhunskog kvaliteta.

Svakom pacijentu pristupamo sveobuhvatno i individualno, shvatajući da uloga stomatologa nije samo terapeutska, već i edukativna, nastojeći da edukujemo i motivišemo naše pacijente o načinima za održavanje zdravog i blistavog osmeha tokom čitavog života. Naš stalni tim zajedno sa spoljnim saradnicima-specijalistima pruža kompletnu uslugu iz svih oblsti stomatologije na jednom mestu.

U našem novom prostoru imamo dve ordinacije i četiri stolice-radna mesta. Jedna ordinacija je opremljena za potrebe hirurških intervencija u stomatologiji. Posebno smo specijalizovani za oblast ortodoncije što podrazumeva pružanje usluga u svim uzrastima i korišćenjem svih najsavremenijih metoda. Sa puno razumevanja i strpljenja brinemo o oralnom zdravlju dece. Savremenim, naučno potvrđenim metodama i materijalima, prijateljskim pristupom i pristupačnim cenama, zajedno ćemo stići do željenog cilja-zdravih, lepo oblikovanih i pravilno postavljenih zuba. Biće nam čast da Vama i Vašim bližnjima pomognemo u stvaranju i očuvanju lepog, prirodnog i zdravog osmeha.

zubarska-ordinacija-novi-sad
Ordinacija 1
stomatoloska ordinacija novi sad; zubna ordinacija novi sad;
Ordinacija 2
Prof. dr Olga Horvat
Lekar specijalista kliničke farmakologije Zavod za farmakologiju, toksikologiju i kliničku farmakologiju Medicinski fakultet Novi Sad

Od mog prvog dolaska u specijalističku stomatološku ordinaciju Dr Čupić, pa do danas, proteklo je više od dve decenije. Kroz ovaj period prošli smo zajedno kroz mnoge faze. Prvobitno je bilo rešavanje problema osmeha, kada je tada još kao docent, dr Slobodan Čupić uspeo da dovede do besprekornosti estetiku mog zubnog niza.

U to vreme za sve ostale stomatološke intervencije bila je odgovorna izuzetno nežna, blaga i uvek strpljiva dr Vesna Čupić. Danas, doajen ortodoncije u Srbiji, Prof. dr Slobodan Čupić i dr Vesna Čupić u ovoj ordinaciji iznedrili su i mlađu generaciju, dr Ivanu Čupić koja ide putem očuvanja  porodične tradicije ortodontskog zanata i dr Dejana Čupića koji je izabrao srodnu oblast protetiku.

Ovi mladi stručnjaci nasledili su dragocena iskustva svojih roditelja iz prakse, lekarsku etiku i ljubav prema pacijentu, s toga smatram da sam i ubuduće u više nego u sigurnim rukama. Toplo preporučujem i nadalje svim mojim prijateljima ovu porodičnu, izuzetno stručnu, savremenu i nadasve prijatnu ordinaciju.

Dr sc Tamara Gajinov
Docent Fakulteta za pravne i poslovne studije „dr Lazar Vrkatić“, Novi Sad

Od malena sam negovala kulturu odlaska kod zubara. Sakupljala sam pečate u obliku sličica i petice sa zvezdicama. Prošlo je mnogo godina od tada, ali su odlasci kod zubara zahvaljujući Ivani, Deji i ordinaciji Čupić za mene ostali zadovoljstvo… Uz kvalitet usluge, cenim i njihovu posvećenost estetici, jer volim da se ništa ne vidi i da je sve čisto i jednako belo.

Zato petice sa zvezdicama sada ja dajem njima, a umesto sličica tu su uvek neki korisni i praktični saveti za pravilnu negu, uzorak novog stomatološkog proizvoda ili brošura… I tako se već godinama zajedno zadovoljno smejemo u ordinaciji i van nje!“

Maja Grnja Stojanović
Baletski umetnik i pedagog

Imam veliki osećaj zadovoljstva svaki put kad posetim ordinaciju Čupić iz razloga što znam da brigu o svojim zubima prepuštam posvećenim stomatolozima dve generacije koji prate korak sa najnovijim metodama u lečenju i negovanju zuba.

Prijatna i neformalna atmosfera u njihovoj ordinaciji mi posebno prija i dodatno me opušta do te mere da intervenciju gotovo ne primetim. Svaku posetu njima doživljavam ne samo kao zdravstvenu, već i kao intelektualnu iz razloga što imam priliku da se družim sa ljudima širokih interesovanja i velikog senzibiliteta što mojoj umetničkoj ličnosti posebno prija.

Posebno su mi interesantne posete kada dovodim svog petogodišnjeg sina iz razloga što su spremni  i voljni da mu svaki put prirede neki neponovljivi doživljaj kojim se on oduševi. Takođe  me fascinira njihova strpljivost i metodičnost u pristupu deci i njihovim zubima. Stručnost, posvećenost, preciznost, inovativnost i ljubaznost. Preporučujem!

Bojana Aladžić
Master ekonomskih nauka

Stomatološka ordinacija  Dr Čupić  je za mene pre svega mesto na kom u svako doba mogu da očekujem stručan tretman i kompetentan savet za svako moje pitanje. To je mesto sa izuzetnim profesionalcima i sjajnim ljudima, prijatnom atmosferom, čak i odličnom muzikom, zbog čega se u ordinaciji uvek osećam prijatno kao kod kuće.

Dugom tradicijom i iskustvom u radu, kao i pouzdanošću i kompetentnošću, u koje sam se i sama uverila, zaslužili su moje poverenje. Zahvalna sam im što postoje, jer čine da moji stomatološki pregledi budu prijatni, a ja sigurna i mirna, jer znam da mogu bezuslovno da se oslonim na njih.

Dragan Radošević
Privatni preduzetnik

Stručni, profesionalni, pedantni, ljubazni… ma jednom rečju najbolji!

Nataša Subić
Prof. informatike i direktor škole računara “Happy spot", Novi Sad

Ordinacija Čupić je stomatološka ordinacija koja znanje i iskustvo prenosi sa kolena na koleno u okviru porodice. Moja deca idu kod njih od kad znaju za sebe.

Mogu reći da imaju 14g. i 9g. i da do sada nisu imali ni jedan pokvaren zub. Preventivni pregledi, zaštita i redovne kontrole čine da osmeh moje dece bude blistav i bogat zdravljem.

Slađana Šepecanović
Prof. engleskog jezika i instruktor joge u studiju “Yogaja”. Novi Sad

Danas je zaista teško u moru informacija na internetu pronaći onu pravu, i dalje nam je potrebna prepourka, živa reč i topao pogled. Pa sam tako pre 15 godina imala sreće da mi porodična prijateljica preporuči porordicu Čupić kao sjajne zubare. Naravno da sam nakon posete nebrojenim ordinacijama bila skeptična, ali pošto je moja situacija postajala sve ozbiljnija posetila sam i njih.

Ono što će vas sigurno sačekati u ordinaciji Čupić jeste profesionalnost, stručnost, beskrajno znanje, širok osmeh i volja da se pomogne pacijentu. Ovde uvek mogu da budem sigurna da je moje zdravlje na prvom mestu i da je svaki korak u lečenju pravi i odgovarajući korak. Nadam se da će svi u ovoj ordinaciji pronaći i više od lekara, kao što smo moja porodica i ja pronašli prijatelje.

Dušan Bukovački
Programer

Stručnost, efikasnost…sve najbolje. Sve pohvale, samo tako nastavite!

Neda Mijatović
Ekonomista

Prijatna atmosfera , stručan kadar i najbolji rezultati. Hvala vam….

Milana Radović
Master ekonomskih nauka

Prvo čovek pa onda zubar. Stručnost, strpljenje, zakazivanje pregleda u najkraćem roku, osmeh, čine da ordinacija „Dr Čupić“ bude moj izbor.

Milana Dapra
Programer

Sve pohvale za stručno i ljubazno osoblje ordinacije Čupić. Hvala doktoru Dejanu na izuzetnoj posvećenosti i profesionalnosti. Prezadovoljna sam, sve preporuke!

Staša Kukić
Grafički dizajner

Hvala doktoru Dejanu na odlično urađenom poslu, sve pohvale. Preporučujem i ostalima ordinaciju Čupić.

Sonja Milić
Student

Oduševljena sam! Profesionalnost i ljubaznost na nivou!

Bojana Šarac 
Model  i  modni  stilista, London, Velika Britanija

Nezamenljivi.

Dejana Sukur
student

Sve pohvale za porodicu Čupić, nakon višegodišnjeg razočarenja u prethodnog stomatologa, porodica Čupić je uspela da mi vrati osmeh na lice. Posebno hvala dr Dejanu na strpljenju i savršenom osmehu.

Lena Lazić
student

Sav strah koji me je pratio tokom odlaska kod stomatologa, nestao je kada sam prvi put posetila specijalističku stomatološku ordinaciju Prof. dr Čupić. Profesionalni pristup, pre svega ljudski, delovao je smirujuće i sa tim je i svaka moja poseta postajala sve sigurnija. Određeni period sam nosila fiksni ortodontski aparat, koji bih preporučila svim osobama kojima je to nošenje neophodno radi otklanjanja ortodontskih problema. Svi znamo da osmeh krasi čoveka i u današnje vreme nije sramota nositi fiksni ortodontski aparat, jer krajnji rezultat doprinosi ne samo estetskom, već i onom najbitnijem, zdravstvenom segmentu.

Emilija Đorđievski
turizmolog

Stručno osoblje, potpuno posvećeno zdravlju zuba svakog pacijenta, pažljiv i detaljan rad. Bez ikakvih zamerki, samo reči hvale. Prijatna atmosfera, čista ordinacija, savremena stomatološka oprema i divan izbor muzike. Sve preporuke!

Ivana Krsmanović
master filolog

Moja višemesečna potraga za stomatologom koji bi posvećeno i profesionalno pristupio rešavanju mog problema se završila tog momenta kad sam kročila u ordinaciju profesora Čupića. Nakon specijalističkog pregleda i (moram napomenuti! edukativnog) razgovora sa profesorom dr Slobodanom Čupićem bila sam potpuno ubeđena da sam na pravom mestu. Smirila sam se jer sam našla svoju „stomatološku kuću“ čijoj poseti se uvek neizmerno radujem. Ovom prilikom želim da pohvalim doktora Dejana Čupića, specijalistu protetike, koji je meni kao pacijentu posvetio vreme, pažnju i koji je istinski želeo a još važnije uspeo da pronađe najoptimalnije i najneinvazivnije rešenje za problem koji sam imala. Prvi osećaj je uvek pravi osećaj a to je bio osećaj p o v e r e nj a. Doktor Dejan je oslušnuo moje želje i dao mi je novo lice u kojem sam ja prepoznala nekadašnji svoj lik. On je učinio moj osmeh lepšim i na tome sam mu neizmerno zahvalna. Veliki čovek, altruista, blag i strpljiv u svom poslu.
Zakažite Vaš pregled, poželećete i Vi da ste član njihove porodice. A porodica je ta koja čuva, pazi, štiti i koja je uvek tu za Vas.
Sve najbolje u daljem radu mladom naraštaju stomatologa porodice Čupić!

Aleksandra Šapić
student

U Specijalističku stomatološku ordinaciju ,,Prof Čupić” sam došla nakon duže potražnje za ordinacijom koja će mi pružiti sve što mi je potrebno da rešim svoj prvobitan paradontološki problem i ispravim svoje zube da bi krajnji rezultat bio estetski lepši, ali prvenstveno zdraviji. Porodica Čupić mi je pružila sva specijalistička rešenja i intervencije koje su visoko razvijene u skladu sa njihovim stručnim i profesionalnim znanjem i dugogodišnjim iskustvom, stekla sam poverenje za kojim sam tragala godinama i imali su mnogo strpljenja za mene kao pacijentu koji je imao mnogo pitanja. Slušajući svaki njihov savet za kućnu negu i terapiju, uz svu njihovu pažnju i posvećenost prema meni kao pacijentu u ordinaciji dovela je do uspešno postignutog cilja! Iako će se naša saradnja nastaviti u budućnosti, zahvalila bih se celom timu ordinacije ,,Prof Čupić”, posebno doktorici Ivani na ogromnom strpljenju za mene, i doktoru Dejanu na bezbolnim intervencijama za koje sam imala strahove. Moje iskrene preporuke za specijalističku stomatološku ordinaciju ,,Prof Čupić”!